Hvorfor?

Som din fastelektriker vil vi bli godt kjent med ditt elektriske anlegg og kunne gjøre utbedringer og gi deg rådene som er viktig og riktig for din bolig.

 

Ved fremtidige endringer og arbeider i din bolig vil vi spare tid og du spare penger på at vi allerede kjenner el-anlegget i boligen din. Så da blir arbeidene effektivt og riktig utført.

 

Det vil også gi stor merverdi ved salg av din bolig at det er en fastelektriker som har fulgt opp el-anlegget og at dokumentasjonen for el-anlegget er tilgjengelig på boligmappa.no.

 

Sikkerhet:

Som boligeier er man ansvarlig for at det elektriske anlegget er i orden og skal sørge for at det blir foretatt nødvendig ettersyn og vedlikehold. Dette kan være vanskelig når man ikke er fagmann selv og da kan det være godt å ha en fastelektriker som tar seg av dette og sørger for at alt er i orden.

 

Spare strøm:

En fastelektriker kan også hjelpe deg å spare strøm uten at det går på bekostning av komforten.

 

Kombinasjonen høy strømpris og stort forbruk kan sette mang en lommebok på en hard prøve. For de fleste finnes det flere enkle og raske tiltak som kan bidra til en reduksjon i strømforbruket og lavere strømregning.

 

Det har kommet masse ny teknologi som kan hjelpe til med dette men det er viktig at det blir valgt riktig ustyr i hvert enkelt tilfelle slik at investeringen står i forhold til besparelsen og uten at det går på bekostning av komforten.

 

Belysning:

Moderne belysning kombinerer design, funksjonalitet og energisparing. Med riktig belysning øker trivselen i boligen. Du kan skape ulike stemninger ut i fra årstid, egen stemning og behov.

 

Belysning er avgjørende for mange gjøremål i hjemmet. Derfor er det viktig med gode lamper som samtidig er energibesparende. Riktig lys i riktig situasjon skaper god stemning, bidrar til økt trivsel og krymper samtidig strømregningen.

 

Lyset hjemme skal skape stemning og være funksjonelt. Dårlig belysning gjør at du må anstrenge deg mer, du blir raskere trøtt og får lettere hodepine. Feil lys gir også høyere strømregning. De fleste boliger kan enkelt spare strøm til belysning med 15-20 prosent og samtidig få bedre lysforhold.

 

Belysning i et hjem kan deles i tre funksjoner:

  • Allmennbelysning: jevn og skyggeløs belysning
  • Arbeidslys
  • Dekorasjonslys

Det er stor forskjell på kravene til belysning i ulike rom – på kjøkkenet, ved pc-en, i trappen, i gangen osv.

Som din fastelektriker hjelper vi deg med de riktige løsningene.